Terug naar het woordenboek

De One Brain-methode richt zich op het identificeren en loslaten van belemmerende overtuigingen, negatieve emoties en onverwerkte ervaringen die kunnen leiden tot fysieke, mentale en emotionele blokkades.

De therapie is ontwikkeld door de Amerikaanse kinesioloog Gordon Stokes en zijn vrouw Daniel Whiteside. Het is een holistische benadering die gebruikmaakt van toegepaste kinesiologie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en andere technieken om de communicatie tussen de verschillende delen van de hersenen te verbeteren en de balans van lichaam en geest te bevorderen.

Het uitgangspunt is dat iedereen zijn of haar eigen keuzes moet kunnen maken in elke denkbare levenssituatie. Centraal staat een gedragsbarometer die bij alle workshops, cursussen en persoonlijke consulten wordt gebruikt.


Begin je dag beter met de Dagelijkse Gedachte. In je e-mail of in de app. Word ook lid. Kijk op www.dagelijksegedachte.nl

Het spirituele begrip van de week

Leuk en leerzaam. Hoe zit het ook alweer? Dat ontdek met het spirituele begrip van de week in jouw e-mail. Meld je hier aan.

Aanmelden gelukt