Terug naar het woordenboek

Bloemenpsychometrie is een paranormale werkwijze waarbij informatie wordt verkregen door contact te maken met een bloem. Bloemenpsychometrie is een vorm van psychometrie.

De bloemenpsychometrist houdt een bloem vast en stemt zich af op de energie en informatie die in de bloem aanwezig is. Het idee achter bloemenpsychometrie is dat bloemen, als dragers van energie, symboliek en intentie, informatie kunnen bevatten die kan worden geïnterpreteerd door een gevoelig persoon.

Bloemenpsychometrie wordt vaak gebruikt in spirituele praktijken, intuïtieve counseling of bij alternatieve geneeswijzen om inicht te krijgen in emotionele toestanden, persoonlijke relaties, en soms zelfs gebeurtenissen uit het verleden of de toekomst.

Zoals bij alle paranormale praktijken, zijn de resultaten en interpretaties subjectief en afhankelijk van de vaardigheden en gevoeligheid van de bloemenpsychometrist.


Begin je dag beter met de Dagelijkse Gedachte. In je e-mail of in de app. Word ook lid. Kijk op www.dagelijksegedachte.nl

Het spirituele begrip van de week

Leuk en leerzaam. Hoe zit het ook alweer? Dat ontdek met het spirituele begrip van de week in jouw e-mail. Meld je hier aan.

Aanmelden gelukt