Terug naar het woordenboek
Enthousiasme is een innerlijke staat van oprechte vreugde en passie die voortkomt uit een diepe verbinding met het universum. Het is meer dan oppervlakkige opwinding; het is een gevoel van verbondenheid met het hogere zelf en de kosmische energieën.

Dit gevoel van verbondenheid kan ons inspireren om ons ware doel te ontdekken en te volgen en om anderen te dienen op hun eigen spirituele reis.

Enthousiasme komt voort uit een staat van bewustzijn waarin we ons openstellen voor de wonderen van het leven en de lessen die het universum voor ons heeft.

Wanneer we ons enthousiasme uitdragen, kunnen we anderen inspireren en aanmoedigen om hun eigen passies te ontdekken en te volgen, om zo een leven van vreugde, betekenis en spirituele vervulling te leiden.

Enthousiasme is bovendien een uiting van een diepere waardering voor het leven. Het is een bron van inspiratie, levenskracht en vreugde die ons aanmoedigt om onze spirituele reis met een open hart en een open geest te omarmen.

Enthousiasme Foto: Freepik.com

Begin je dag beter met de Dagelijkse Gedachte. In je e-mail of in de app. Kijk op www.dagelijksegedachte.nl

Het spirituele begrip van de week

Leuk en leerzaam. Hoe zit het ook alweer? Dat ontdek met het spirituele begrip van de week in jouw e-mail. Meld je hier aan.

Aanmelden gelukt