Terug naar het woordenboek
Spiritueel gezien wordt aardemagnetisme geassocieerd met aardse energieën en de verbinding met de natuur. Aardemagnetisme wordt beschouwd als een bron van heling, aarden en het versterken van de spirituele band met de aarde.

Aardemagnetisme verwijst naar het magnetische veld van de aarde dat ontstaat door de beweging van gesmolten ijzer in de buitenkern van de planeet. Dit magnetische veld is essentieel voor het leven op aarde omdat het ons beschermt tegen schadelijke straling van de zon en kosmische straling.

Het aardemagnetisme heeft invloed op kompassen, migratiepatronen van dieren en zelfs op het functioneren van elektronische apparaten. Het is een dynamisch en complex fenomeen dat continu verandert.

Aanhangers geloven dat het aardemagnetisme het potentieel heeft om harmonie en balans te bevorderen. Het kan volgens hen de diepere verbinding met de natuurlijke wereld stimuleren. Het is de basis bij aardingsmeditatie en bij energetisch werk.

Wat is aardemagnetisme?
Afbeelding: Freepic.com

Begin je dag beter met de Dagelijkse Gedachte. In je e-mail of in de app. Word ook lid. Kijk op www.dagelijksegedachte.nl

Het spirituele begrip van de week

Leuk en leerzaam. Hoe zit het ook alweer? Dat ontdek met het spirituele begrip van de week in jouw e-mail. Meld je hier aan.

Aanmelden gelukt